Stock Disposable 3ply surgical mask - 1000 stuks vanaf 2,5 cent per mondkapje

Produktbeschreibung
Groothandel en Import Goedkoopste Mondkapjes 3 Laags - 3ply disposable surgical mask import, v.a. 2 cent per mondkapje! Let op: Het kan voorkomen dat de mondkapjes nog niet ready packed zijn. Wel worden deze in setjes van 50 met losse doosjes geleverd. De doosjes dienen dan zelf gevouwen te worden Deze wholesale mondkapjes bieden u mond –en neu...

Groothandel en Import Goedkoopste Mondkapjes 3 Laags - 3ply disposable surgical mask import, v.a. 2 cent per mondkapje!


Let op: Het kan voorkomen dat de mondkapjes nog niet ready packed zijn. Wel worden deze in setjes van 50 met losse doosjes geleverd. De doosjes dienen dan zelf gevouwen te worden


Deze wholesale mondkapjes bieden u mond –en neusbescherming. Het mondkapje bevat 3 lagen en is aan te passen, aan de vorm van uw neus. Door een beugel rondom de neus, past u het mondkapje aan, aan uw gezicht. Daarnaast bevat het kapje ook 2 elastische oorlussen waarmee u het kapje vastzet rondom uw oren. Deze mondbescherming van zeer goede kwaliteit bestaat uit drie lagen, is gemaakt van gaasmateriaal en is glasvezelvrij. De afmetingen van de importeur mondkapjes zijn 17,5 cm bij 9,5 cm, een mooi formaat dat universeel is en aanpasbaar per gezicht(grootte). Het mondmasker met 3 verschillende type absorptie lagen zorgt ervoor dat deeltjes in de lucht niet in je luchtwegen terecht komen. Mede door het zeer lichte gewicht en hoog comfort, zeer geschikt voor dagelijks grootverbruik. Hierbij kunt u denken aan toepassing bij grote afnames, zoals bij diverse zorginstellingen, hotels, restaurants. De mondkapjes zijn van een zachte (hoge) kwaliteit, licht van gewicht en daarnaast ook vochtbestendig.

De groothandel mondkapjes zijn gecertificeerd met de algemene Europese norm: EN149: 2001 + A1: 2009. Deze Europese norm specificeert minimumeisen voor het filteren van halfgelaatmaskers zoals ademhalingsbeschermingsmiddelen. De mondkapjes zijn niet geschikt voor ziekenhuizen. Let op: niet geschikt voor hergebruik vanwege de hygiëne en werking van de mondmaskers. Wanneer een mondkapje al is gedragen en u heeft beschermt op diverse plekken is het verstandig deze weg te gooien om kruisbestuiving te voorkomen.

Om de beste bescherming te waarborgen voor grootverbruik, raden wij u aan gebruik te maken van diverse desinfectie middelen. Zo is het gebruik van handschoenen en/of handgel hierbij wenselijk. Ook kunt u denken aan desinfecterende allesreiniger die meehelpt om diverse werkplekken schoon te houden en te ontsmetten. Deze mondkapjes kunnen geopend niet retour, vanwege hygiënische redenen.  

Kenmerken:

  • Mondbescherming met elastieken oorlussen
  • Geïntegreerde neusbeugel, om het mondkapje aan te passen aan het gezicht
  • Drie laags kwaliteit
  • Licht van gewicht, comfortabel en vochtbestendig
  • Voldoet aan de Europese norm, CE gecertificeerd
  • EN 149: 2001 + A1:2009
  • Beschermt tegen bacteriën en virussen
  • Staffelkorting mogelijk

Doordat wij als tussenpersoon fungeren voor de producent, kunnen wij de mondkapjes tegen een scherp tarief aanbieden aan de kleinere zorginstellingen en overige bedrijven.

Produktdaten

EAN
7,43401E+12

Onlangs bekeken

Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht AusblendenFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »