Refined Bedding Refined Bedding Dekbedovertrek Assorti

Produktbeschreibung
Refined Bedding Dekbedovertrek Assorti Refined Bedding Dekbedovertrek Assorti. Verschillende kleuren en prints. Indus Textile stelt uw assortiment samen. Refined Bedding is een merk dat staat voor stijlvolle, moderne en vernieuwende dekbedovertrekken. Dekbedovertrekken van het merk Refined Bedding vullen je slaapkamer op! Ontdek de trendy wereld ...

Refined Bedding Dekbedovertrek Assorti

Refined Bedding Dekbedovertrek Assorti. Verschillende kleuren en prints. Indus Textile stelt uw assortiment samen.

Refined Bedding is een merk dat staat voor stijlvolle, moderne en vernieuwende dekbedovertrekken. Dekbedovertrekken van het merk Refined Bedding vullen je slaapkamer op! Ontdek de trendy wereld van dekbedovertrekken. Dekbedovertrekken van het merk Refined Beding zijn gemaakt van zacht blended katoen. Hierdoor voelen de dekbedovertrekken heerlijk zacht aan.

Dankzij het polyester is deze set kleurvast, kreukherstellend en nagenoeg strijkvrij. Katoen ademt, absorbeert vocht en reguleert warmte. Hierdoor voelt het overtrek, dankzij de combinatie van deze materialen, lekker zacht aan en staat dit zonder twijfel garant voor een goede nachtrust. Daarnaast is het overtrek zowel in de winter, als in de zomer te gebruiken. 

Maten

Het dekbedovertrek van Refined Bedding is verkrijgbaar in de volgende maten:

  • 1 Persoons 140 x 200/220 cm + 1 kussensloop (60 x 70 cm)
  • 2 Persoons 200 x 200/220 cm + 2 kussenslopen (60 x 70 cm)
  • Lits-jumeaux 240 x 200/220 cm + 2 kussenslopen (60 x 70 cm)

De dekbedhoes beschikt over een brede instopstrook met drukknopen. Daarnaast is de dekbedset voorzien van bijpassende kussenslopen, de 1 persoons maat heeft er 1, de grotere maten hebben 2 bijgeleverde slopen.

Kenmerken

  • Materiaal: Gemengd Katoen, bestaande uit katoen & polyester. Voelt zacht & soepel aan
  • Toevoeging van polyester zorgt voor een vrijwel kreuk / strijkvrij dekbedovertrek
  • Katoen is vocht absorberend, lucht doorlatend en ademend. Deze combinatie brengt het beste van twee werelden!
  • Geschikt voor overtrekken van 200 of 220 cm lang
  • Kleur: Indus Textile stelt de kleuren en of prints samen 
  • Wassen op maximaal 40 graden Celsius, alleen drogen op lage temperatuur. Voor gedetailleerde voorschriften zie verpakking
  • Merk: Refined Bedding

Schlagworte

Onlangs bekeken

Durch die Nutzung unserer Webseite stimmen Sie dem Gebrauch von Cookies zur Verbesserung dieser Seite zu. Diese Nachricht AusblendenFür weitere Informationen beachten Sie bitte unsere Datenschutzerklärung. »